3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ

3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ
12600 LA VALL D'UIXÓ

NÚVOL DE PARAULES

Sabries dir i escriure quantes paraules hi ha en el núvol? Podries assenyalar d'eixes paraules quatre verbs, cinc noms, tres adjectius, quatre articles,tres preposicions?

dimarts, 24 d’abril del 2012

DIADA DEL LLIBRE 2012

Durant tot el dilluns dia 23 d’abril els alumnes del CEIP BLASCO IBÁÑEZ, junt a l’Associació de Veïns, el Centre d’Esplai i l’AMPA han celebrat el dia del llibre llegint i representant contes. Ha sigut una jornada divertida i amena on els principals protagonistes han estat la lectura, els veïns del barri, els pares i els xiquets. L’Associació de Veïns ha contat un conte sobre la vertadera amistat, el Centre d’Esplai ha llegit un conte sobre el medi ambient i la cura de la natura, mentre que l’Ampa ha contat el famós conte dels “3 Porquets” a l’alumnat d’Educació Infantil.

Molts han sigut els contes treballats des dels més famosos com: la Caputxeta Vermella, la Bella i la Bèstia i La llegenda de Sant Jordi. Aquesta mateixa història (The llegend of Saint George) s’ha treballat a l’aula d’anglés, ja que aquest dia, “Saint George”, és el patró d’Anglaterra
Aquestes activitats han servit per reforçar els vincles entre el centre, la Comunitat Educativa i el barri, comptant amb la presència de la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de La Vall d’Uixó: Olga Salvador.
Els xiquets han llegit contes, els majors als companys més menuts, convertint aquesta activitat en una experiència molt enriquidora, ajudant-los a descobrir el món de fantasia que es troba a cada llibre.

Si en voleu veure més d'imatges de la diada, cliqueu ací
alumnes 3r cicle

2 comentaris:

  1. va ser molt bonic,me va agradar molt!!!!!!

    ResponElimina
  2. em va agradar molt eixe moment va ser molt agradable!!!

    ResponElimina