3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ

3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ
12600 LA VALL D'UIXÓ

NÚVOL DE PARAULES

Sabries dir i escriure quantes paraules hi ha en el núvol? Podries assenyalar d'eixes paraules quatre verbs, cinc noms, tres adjectius, quatre articles,tres preposicions?

dilluns, 5 de desembre del 2011

LES TIC AL CENTRE

Poc a poc i amb molt d'esforç al nostre centre anem ampliant l'ús de les TIC. Tot és començar i anar poc a poc afegint continguts i noves idees, millorar la col·laboració entre els companys del diferents cicles i tractar d'utilitzar el millor possible les infraestructures de les que disposem. Tots anem aprenent i perdent una mica eixa por cap allò que no dominem bé i que de vegades ens crea angoixa. És veritat, com diuen ara som aprenents digitals (la majoria), però està clar que no podem girar l'esquena.Les nostres companyes del cicle d'infantil (Belén, Sara, Fina i Noemí) també s'han llençat i han creat els seus blogs, els xiquets i xiquetes n'estan encantats i els pares poden anar seguint els treballs dels seus fills i filles.En aquesta pàgina poden veure els enllaços (Blogs Companys). ENHORABONA!!!!. 
Nosaltres estem a punt d'experimentar i treballar amb la xarxa social EDMODO i d'altres aplicacions que es poden treballar a l'aula de primària. Pensem que n'és una tasca molt interessant i motivadora per als mestres i alumnes.Ja informarem
Els tutors
Mª Carmen, Rosa, Joan A.
Edmodo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada