3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ

3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ
12600 LA VALL D'UIXÓ

NÚVOL DE PARAULES

Sabries dir i escriure quantes paraules hi ha en el núvol? Podries assenyalar d'eixes paraules quatre verbs, cinc noms, tres adjectius, quatre articles,tres preposicions?

dimecres, 18 de maig del 2011

CAMPANYES DE SENSIBILITAT

Un any més el nostre centre participa en les activitats que es desenvolupen al voltant de les campanyes de sensibilitat. En eixe sentit els alumnes del 3r cicle anàrem el passat divendres 13 de maig al Centre Santa Maria "Misioneras de Cristo"junt als professors. Allí visquèrem de prop la realitat del dia a dia d'altres persones amb discapacitats i com àprofiten les seves possibilitats (manualitats, balls,...).Cal dir que ens ho passàrem d'allò més bé compartint la vesprada amb els residents.També ens serveix per a reflexionar i comprendre què fem i què podem fer les persones. Us deixem algunes fotos de la convivència.


TORNAREM!!!


Alumnes 3r cicle

2 comentaris:

  1. Congratulations! you have done a good job.
    WELL DONE!

    MAR

    ResponElimina
  2. Al principio era divertido y cansaba un poco,pero después era un poco difícil.Todos estaban tooodo el rato diciendo,"espéranos Joan Antoni".
    Al final nos paramos para almorzar y después seguimos hasta que llegamos a un sitio,para hacer un juego pero Joan Antoni se había enfadado y no lo hicimos.Seguimos nuetro camino,al final habíamos llegado todos a l'Arquet, comimos y nos fuimos. Nos paramos en un sitio y jugamos y también comimos mangranas,a continuación nos fuimos a
    un parque y al final nos fuimos a casa muy cansados

    fin
    DE PARTE DE LUIS

    ResponElimina